Pachetul pensionari: tot ce trebuie sa stii despre el

Pachetul pensionari: tot ce trebuie sa stii despre el

Pierderea unei persoane dragi este dificila indiferent de varsta acesteia. Insa, atunci cand persoana este in varsta, cumva, mental suntem putin mai pregatiti pentru momentul in care urmeaza sa ne luam un ultim ramas bun de la aceasta. Totusi, sufleteste lucrurile pot sta diferit si, oricat de mult am incerca sa ne imbarbatam, sa gestionam intreaga situatie se poate dovedi dificil. Pentru astfel de momente noi, echipa de profesionisti ai casei funerare Anima, am creat Pachetul Pensionari. 

Acesta pachet accesibil poate fi achitat din ajutorul de inmormantare oferit de stat, fara a-l folosi pe acesta in totalitate. Astfel, 1200 lei raman familiei indoliate pentru a gestiona in continuare cele necesare pentru odihna eterna a sufletului.

Ce include Pachetul Pensionari?

Dacă veti opta pentru Pachetul Pensionari in momentele de restriste veti beneficia in primul rand de asistenta specializata. Personal calificat din echipa noastra va fi alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul tristului eveniment pentru a va oferi sprijin si ajutor. 

Apoi, va vom pune la dispozitie un sicriu complet echipat, realizat din lemn de brad, dar si accesoriile necesare pentru acesta: un orar mare și unul mic, lenjeria pentru sicriu, o perna, panza pentru a acoperi chipul raposatului, crucea de lemn inscriptionata, o iconiță, candela de veghe, doliul de pus pe ușă și doliul de purtat în piept (maximul 20 de bucăți).

In continuare, echipa Anima se va ocupa de preluarea corpului neinsufletit de la locul decesului cu o targa speciala si de obtinerea certificatului de deces eliberat dupa constatarea decesului de catre un doctor. Dupa stabilirea acestor formalitati, corpul va fi transportat in sala special amenajata si autorizata a casei funerare Anima unde va fi imbalsamat cu mare atentie, dupa cum va dovedi si actul de imbalsamare pe care il vom elibera. Bineinteles ca inainte de punerea in sicriu cel raposat va avea parte de un proces complet de toaletare astfel incat cei dragi sa si-l aminteasca impacat si senin la ultima intalnire. 

Personalul nostru va aduce sicriul la capela si se va ocupa de transportul la cimitir si asezarea in locasul de veci a corpului. Daca este nevoie, tot noi va vom pune la dispozitie o camera frigorifica pentru 24 de ore astfel incat sa nu apara neplaceri sau disconfort.

Pentru ca stim ca ultimul lucru pe care il doresti in aceste momente este sa stai la cozi si sa te ocupi de formalitati, echipa Anima va gestiona tot ceea ce presupune intocmirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare.

Suntem alături de dumneavoastra pana la capat

Datoria noastra nu se termina in momentul in care corpul neinsufletit a fost asezat spre odihna eterna. Stim foarte bine cat de importanta este pomana in traditia ortodoxa, deci in Pachetul Pensionari am inclus si cele necesare pentru aceasta etapa. Astfel, acesta contine: 

  • 10 prosoape, dintre care 2 cu lumânare, unul pentru preot si unul pentru dascal
  • 12 batiste cu lumanare si banut
  • 6 pachete de parastas, fie ele de post sau de dulce
  • un platou mare de 2 kg de coliva
  • un platou mic de 1 kg de coliva
  • 3 capete de colaci
  • 1 sticla de vin
  • 1 sticla de ulei

Bineinteles, daca aveti nevoie de ajutor suplimentar, vom fi acolo pentru a va ajuta pana in ultimul moment. Stim cat sunt de dificile aceste momente. Am vazut mii de familii trecand prin aceste clipe de durere si tristete. Insa stim si ca, avand alaturi de dumneavoastra o echipa profesionista, ele trec ceva mai usor. 

In cazul in care Pachetul Pensionari nu corespunde nevoilor dumneavoastra, va invitam sa consultati pagina de pachete de pe site-ul nostru pentru a gasi exact ceea ce vi se potriveste. Impreuna putem trece mai usor peste momentele grele. 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button
Trimite
Raspuns rapid
Vrei sa iti trimitem Oferta Personalizata direct pe WhatsApp?
Powered by