Servicii Funerare Sector 4

In cel mai dificil moment pentru toata lumea, firma de servicii funerare din sector 4 – ANIMA, vine in sprijinul tau pentru a reduce si suporta povara durerii pe care o traieste fiecare familie la pierderea unei persoane dragi. Serviciile funerare sunt efectuate in conformitate cu traditiile si religia, in conformitate cu cerintele legale si normele morale si etice. Anii de experienta ne permit sa ne extindem constant capacitatile si sa oferim servicii complete de servicii funerare de calitate si cu profesionalism ridicat.

Diferenta din ajutorul de inmormantare revine in posesia familiei, in functie de pachetul ales, daca se achita cu talonul de pensie

Pachet Standard
Domiciliu

3350 lei
(TVA inclus)

 • Diferenta de 2745 lei revine familiei din ajutorul de inmormantare (ajutorul de deces este 6095 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Serviciu manipulare
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Pachet Standard
Spital

2150 lei
(TVA inclus)

 • Diferenta de 3945 lei revine familiei din ajutorul de inmormantare (ajutorul de deces este 6095 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Serviciu manipulare
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Pachet Complet
Domiciliu

6095 lei
(TVA inclus)

 • Se achita integral cu talonul de pensie - fara alte costuri suplimentare (ajutorul de deces este 6095 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Pachete parastas 12 buc.
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Firma de servicii funerare Anima efectueaza organizarea completa a inmormantarilor si incinerarilor la preturi competitive. Oferim toate bunurile si serviciile necesare pentru aceste evenimente triste. 

Serviciile funerare de care poti beneficia in sectorul 4 din Bucuresti includ:

Facem toate demersurile necesare pentru a te ajuta sa intri in posesia certificatului de deces, dar si ajutorul de inmormantare.

Cruci, manere de plastic sau din metal, suruburi cu modele, imbracaminte speciala pentru sicriu etc.

Batiste, esarfe, baticuri, prosoape, candele, lumanari – care se dau in mod normal de pomana.

Foarte importante deoarece sunt metoda de a aduce un ultim omagiu celui ce a trecut în nefiinta.

Acest pas este obligatoriu prin lege si poate fi facut doar de personal specializat asa cum este cel de la casa funerara Anima.

in functie de dorinta familiei.

Un alt pas reglementat prin lege care se poate face doar utilizand masini speciale de catre firme autorizate. Casa funerara Anima poate oferi acest serviciu indiferent de distanta pe care trebuie sa o parcurgem pentru a fi alaturi de dumneavoastra.

Ne ocupam atat de demersurile necesare pentru deplasarea cortegiului funerar, cat si a amenajarii si acoperirii mormantului.

Pregatim atat pachetele pentru pomana, cat si coliva.

Moartea este o parte inevitabila a vietii si, ca atare, trebuie sa fii pregatit pentru ea in orice moment, indiferent cat de mult ti-ai dori sa crezi ca este undeva in viitorul indepartat.

In cazul unei persoane decedate, este important sa stii cum sa actionezi astfel incat, sa nu existe episoade de panica si decizii gresite. Desigur, este dificil sa stii ce sa faci, daca te confrunti cu o situatie pe care nu ai mai intalnit-o niciodata in viata ta.

In astfel de cazuri, ar trebui sa fii pregatit din timp sau pur si simplu sa ai incredere intr-o firma de servicii funerare din sector 4, precum Anima, cu multi ani de experienta in pregatirea corpului decedatului si organizarea de inmormantari.

Recomandat este sa apelezi la profesionisti in acest moment: oameni care stiu despre ce este vorba si care te vor ajuta sa faci fata necazului mult mai usor.

Indiferent daca incerci sa aduni informatii sau sa te pregatesti pentru momentul tragic care s-a intamplat deja, nu ezita sa ne contactezi.

Vei primi informatii cuprinzatoare care nu te vor costa nimic, iar echipa noastra responsabila va raspunde solicitarilor tale si astfel, poti decide daca poti avea incredere in Anima Funerare pentru a te ajuta in necazul tau. 

Suntem aici pentru toti locuitorii sectorului 4 din Bucuresti de pe strazile:
Aparatorii Patriei, Alexandru Obregia, Alunisului, Asmita Gardens, Berceni, Big Berceni, Bulevardul Tineretului, Bellu, Bagdasar Arseni, Budapesta, Bulevardul Marasesti, Budimex, Constantin Brancoveanu, Costache Stamate, Calea Serban Voda, Cutitul de Argint, Dimitrie Cantemir, Drumul Gazarului, Dimitrie Leonida, Eroii Revolutiei, Emil Racovita, Giurgiului, Gheorghe Sincai, Huedin, IML, Iriceanu, Ira, Luica, Lamotesti, 11 Iunie, Mitropolie, Metalurgiei, Mariuca, Nitu Vasile, Oltenitei, Pieptanari, Progresul, Piata Covasna, Piata Resita, Piata Norilor, Parcul Carol, Panselelor, Pridvorului, Sfantul Ioan, Secuilor, Soldanului, Straja, Sura Mare, Strada Turnu Magurele, Timpuri Noi, Toporasi, Tomesti, Trestiana, Unirii, Uioara, Vacaresti, Visana, Vitan Barzesti.

Pompe Funebre Sector 4

Cand decesul are loc acasa, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa contactezi firma de servicii funerare Anima din sectorul 4, pentru a te asigura ca nu esti singur.

Urmeaza un apel catre medicul personal al decedatului. Ar trebui sa vina si sa emita un document de deces. Daca doresti incinerare, spune-i sa emita un document de incinerare. In cazul in care nu poti contacta medicul de familie sau acesta refuza vizita,  medicul te va sfatui sa suni la ambulanta cu care are contract. Medicul personal constata decesul si elibereaza un document. Daca nu doresti acest lucru, firma de pompe funebre va avea grija de eliberarea actelor de deces, precum si de orice altceva. Singurul lucru necesar este actul de identitate al decedatului.

Biserica traditionala

Cand decesul a avut loc intr-un spital, avizul decesului va fi emis de medicul curant. Documentul este obtinut de obicei de rude, deoarece exista adesea formalitati suplimentare, cum ar fi o declaratie de refuz a autopsiei.

Suntem disponibili non-stop pentru servicii funerare in sectorul 4 din Bucuresti, asa ca nu ezita sa ne contactezi.

Cat costa o inmormantare cu Anima
firma de pompe funebre din sector 4, Bucuresti?

Auzim adesea aceasta intrebare la firma noastra de pompe funebre, dar de multe ori nu exista un raspuns generic. Asa cum fiecare persoana este unica, tot asa si inmormantarea este specifica. Exista o serie de multe componente obligatorii si optionale – servicii medicale, municipale, administrative, de transport, bisericesti si obiecte funerare. Pretul poate fluctua in limite extrem de largi, de exemplu: calitatea sicriului, crucea, obiectele funerare etc.

Cu toate acestea, pentru a afla un pret fix, au fost dezvoltate pachete de inhumare, cum ar fi Pachet Standard Domiciliu, Pachet Simplu Spital, Pachet Complet Domiciliu, Pachet Pensionari, Pachet Premium, Pachet ANIMA, Pachet Incinerare.

Cand rudele decedatului nu dispun de prea multi bani, se alege cel mai mic pret pentru inmormantare. Un astfel de pachet nu include alte bunuri si servicii, cu exceptia celor mai necesare prevazute de lege si religie. 

Firma de servicii funerare Anima din sector 4, Bucuresti,  ofera un pachet bugetar, iar familia decedatului are avantajul de a primi in primul rand, calitatea serviciului, fara a tine cont de pretul acestuia.

O inmormantare decenta a unei persoane dragi, nu inseamna o calitate mai scazuta, iar firma Anima incearca sa ofere nu un pret scazut, ci un pret corect.

Culturile si religiile diferite au intelegeri radical diferite despre incinerare. In timp ce pentru unii este strict interzisa incinerarea, pentru altii este obligatorie.

Corpul este ars, astfel incat sufletul sa se poata elibera mai usor de catusele materiei si sa se ridice intr-o alta sfera a existentei. In acest caz, se tine cont de dorinta decedatului, pe care si-a exprimat-o inainte de a muri. In mod traditional, o biserica nu priveste bine incinerarea, desi exista sfinti crestini care, dupa ce au fost torturati, trupul lor a fost ars pe rug. 

In concluzie, se poate spune ca in realitatea moderna, incinerarea este o chestiune de decizie personala.

Cu toate acestea, acorda atentie faptului ca, in acest moment incinerarea, impreuna cu depunerea urnei, este semnificativ mai scumpa decat inmormantarea. De asemenea, este mai complexa in ceea ce priveste documentatia si logistica.

Suna Acum - Program Non Stop
Pentru oferta personalizata si preturi competitive, contacteaza-ne acum!
Call Now Button
Trimite
Raspuns rapid
Vrei sa iti trimitem Oferta Personalizata direct pe WhatsApp?
Powered by