Transport funerar

Stim cat este de important pentru fiecare sa isi aduca persoana draga cat mai aproape si dupa ce aceasta dispare dintre noi, motiv pentru care de peste 10 ani asiguram transport funerar conducand sufletele care pleaca din lumea celor vii in drumul spre viata vesnica, fiind alaturi de familii cu sprijin moral si material. Toate sarcinile noastre sunt indeplinite complet cu demnitate, profesionalism si promptitudine, cu devotament si maxim de atentie acordate la toate detaliile.

Compania noastra de serv icii funerare asigura servicii complete printre care se numara si atat transportul funerar intern cat si cel international, dar si servicii de repatriere in strainatate si in Romania.
Cu ajutorul echipei noastre profesioniste va ajutam sa eliminati grija legata de o organizare perfecta a ceremoniei de inmormantare pentru comemorarea vietii persoanei dragi care a disparut.

Ai nevoie de Transport Funerar?
Servicii funerare complete Non-Stop Gratuite in baza talonului de pensie.
Transport funerar la cele mai mici preturi

Compania noastra de servicii funerare va asigura transport intern si international cu cele mai moderne masini, autorizate de standardele Uniunii Europene. Aveti la dispozitie pentru ceremonia funerara: masini pentru transportul de coroane si flori, dar si microbuze pentru transportul familiei, persoanelor si preotilor care vor participa la inmormantare.
Transportam persoana decedata in conditii maxime de igienta si intr-un mediu perfect pentru conservare. Pentru inmormantare transportul preotilor, familiei si celorlalti participanti poate fi asigurat de microbuzele noastre, si de asemenea, avem masinile necesare care sa transporte aranjamentele florale si coroanele la cimitir astfel incat acestea sa se conserve cat mai bine.

Repatrieri funerare catre Romania

Suntem constienti de importanta pe care o dati persoanei decedate si de dorinta de a o avea cat mai aproape. Pentru a va fi alaturi in aceste momente dureroase, va oferim serviciile de repatrieri din alte state spre Romania, pentru ca decedatul sa aiba o inmormantare acasa langa persoanele care l-au iubit.
Compania noastra ofera de foarte mult timp servicii funerare de cea mai buna calitate, unul dintre ele fiind cel de repatrieri din absolut orice colt al lumii spre tara natala, Romania. Profesionalismul si reputatia noastra nu pot fi comparate deoarece avem legaturi cu numeroase guverne straine, ambasade si consulate.
Va asiguram obtinierea actelor necesare si certificatului de deces pentru a putea intocim pasaportul mortuar, cu ajutorul caruia se va face transportul international, dar si toate celelalte documente si autorizatii care sunt necesare pentru repatrierea persoanelor decedate.
Profesionistii din echipa noastra colaboreaza cu companiile de pompe funebre din toata lumea, pentru ca suntem mebrii in asociatiile internationale din domeniu, dar si cu toate companiile aeriene, astfel incat sarcina asumata sa fie cu mult simplificata.

Repatrieri din Romania spre alte state

Responsabilitatea noastra nu este doar transportul trupurilor neinsufletite din alte state spre Romania, cat si de pe teritoriul nostru spre tara de unde vine decedatul. Ne ocupam de repatrieri atat pentru companii multinationale cat si pentru persoane fizice care din diverse motive se afla in Romania la momentul decesului. Colaboram cu biroul de emigrari, politia, consulatele romanesti si ambasadele pentru a ne misca rapid si profesional.
Cu ajutorul nostru, aveti garantia ca transportul persoanei decedate se realizeaza in conditii impecabile si in foarte mare siguranta.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna!
Suntem online, cu ce te putem ajuta?
Call Now Button