Despre noi

Sfantul Ciprian si Iustina

Cel ce urmeaza poruncilor lui Hristos nu moare niciodata. Moare dupa trup, dupa patimi, dar se invredniceşte a trai inca din aceasta viata în Rai, in Biserica noastra, iar apoi in vesnicie.

Atunci cand o persoana foarte draga decedeaza, consideram ca ea calatoreste intr-o lume mult mai buna, mai cinstita si mai curata decat cea din care tocmai a plecat. Persoanele care raman in urma sunt coplesite de durere si tristete si nu mai au puterea de care au nevoie pentru a se putea concentra pe organizarea in conditii foarte bune a funerariilor defunctului.

De aceea, firma de servicii funerare Anima este prietenul tuturor persoanelor care trec prin astfel de momente oferindu-le spirjinul si suportul necesar, dar si consultanta de specialitate in acest domeniu. Suntem aici pentru ca impreuna sa putem gasi toate solutiile eficiente si in conformitate cu cerinte exigente, tinand de asemenea cont de bugetul disponibil al fiecarei persoane.

In cei peste 10 ani de cand ne-am infiintat pe aceasta piata a serviciilor funerare am reusit sa ne conturam o reputatie considerabila si acest lucru se intampla datorita calitatii serviciilor pe care le oferim. Suntem recomandati de discrtetia, seriozitatea si profesionalismul de care dam dovada si cu care ne ducem la bun sfarsit sarcinile, acestea fiind si valorile care ne ghideaza zi de zi.

Toate acestea alaturi de atentia acordata chiar si celor mai mici detalii, inca de la primul moment cand discutam cu familia indurerata si luam la cunostinta toate datele problemei si pana la ultimul act reprezentat de procesiunea funerara, ne-a oferit aceasta reputatie pe care ne bazam si pe care facem toate eforturile sa o consolidam si sa o mentinem.  De aceea suntem la dispozitia fiecarui client cu servicii funerare Bucuresti, variate si dedicate oricarui buget, care sa va ajute sa gasiti un sprijin atat de necesar in astfel de zile, pentru organizarea si pregatirea unei inmormantari.

Respect, compasiune si seriozitate

Pentru ca la agentia de pompe funebre Anima intelegem pe deplin durerea, necazul, tristetea si suferinta pe care le experimenteaza familia defunctului vom actiona in consecinta oferind fiecarui client respectul, compasiunea si seriozitatea de care are nevoie. Suntem alaturi de fiecare client care apeleaza la noi pentru ca ultimul omagiu oferit defunctului si drumul sau catre eternitate sa fie decent si presarat cu toata stima, recunostinta si respectul cuvenit.

Funerariile reprezinta comemorarea vietii care s-a sfarsit. In astfel de momente triste, cand familia este coplesita, apare nevoia unei firme de servicii funerare care sa preia responsabilitatea organizarii. Pentru a putea salva bani si timp si pentru a scapa de stresul implicat in organizarea funerariilor se recomanda sa apelati la firme de pompe funebre specializate care sa se ocupe de tot procesul de incinerare sau inhumare.

Experienta noastra in acest domeniu, face ca firma de servicii funerare Anima sa ofere cele mai complete servicii funerare din Bucuresti. Au fost create special pentru clienti mai multe pachete funerare cat mai complete, de la cele care includ strictul necesar al unei inmormantari decente si pana la pachetele foarte complexe de servicii funerare pentru care echipa noastra se ocupa de tot procesul funerar. Suntem o agentie de servicii funerare cu servicii complete.

Oferim servicii in absolut toate sectoarele din Bucuresti precum si in localitatile aflate in jurul capitalei. Constatarea decesului si eliberarea actului constatator de deces de la medic, imbalsamarea, toaletarea, manipularea sicriului si obtinerea actelor necesare pentru inhumare si a avizului de inhumare vor ramane toate in responsabilitatea noastra alaturi de depunerea sicriului la capela si transportul acestuia la cimitir.

Portofoliul nostru a fost construit in decursul a 10 ani pe baza reputatiei pe care am consolidat-o an de an. Calitatea serviciilor noastre, devotamentul, promptitudinea si demnitatea cu care ne indeplinim sarcinile sunt atuurile noastre si valorile pe care ne bazam. Acordam o atentie deosebita fiecarei persoane inca din momentul in care aceasta ne contacteaza. La noi veti putea gasi tot suportul de care aveti nevoie alaturi de consiliere completa si competenta pentru ca impreuna sa putem gasi solitii suficiente si conforme cu cerinte foarte exigente.

Suntem recomandati de serviciile noastre de cea mai buna clasa ca fiind primii in domeniul servicii funerare Bucuresti. Intelegem durerea fiecarei persoane si aratam fiecarui client respect si compasiune.

Deviza noastra sunt profesionalismul, demnitatea si promptitudinea. Atunci cand o persoana draga trece in nefiinta ramane in urma sa regretul cunoscutilor care considera ca nu i-au aratat suficienta dragoste cat timp se afla in viata. Intelegem acest lucru si va suntem alaturi pentru un ultim omagiu si pentru ca drumul catre eternitate sa fie decent si incununat cu toata recunostinta si stima cuvenite. In conformitate cu dorintele fiecarui client putem sa ne ocupam de toate detaliile de la cele mai mici si pana la tot protocolul.

Noi suntem cei care intocmesc toate documentele care sunt necesare, pregatim decedatul si sicriul, asiguram transport funerar si ne ocupam de organizarea cortegiului funerar. Cunoastem toate traditiile si le vom respecta intocmai. De asemenea, va stam la dispozitie si cu aranjamente florale specifice pentru ca niciun stres sa nu tulbure momentul de tristete prin care trece familia decedatului.

Stim ce inseamna o inmormantare atat din perspectiva relatiei pe care trebuie sa o avem cu clientul cat si in ceea ce priveste ritualurile si regulile unei inmormantare, acestea fiind cele care pun in dilema persoanele care intentioneaza sa se ocupe singure de inmormantari.

Va oferim cele mai bune produse pentru inmormantari cum ar fi aranjamentele florale, sicrie de cea mai buna calitate din materiale variate, lumanari, batiste si prosoape precum si transportul decedatului utilizand masini proprii special dedicate acestui serviciu conform reglementarilor existente.

Primitem sa fim alaturi de familiile si prietenii persoanelor decedate in acest moment atat de delicat, si sa devenim un sprijin de nadejde in aceste momente de durere si incercare. Vom fi prezenti alaturi de clientul nostru de la obtinerea actelor pentru inmormantare si pana in ultimul moment, la ceremonia funerara unde vom ajuta cu organizarea. Comunicam inca de la inceput clientului care este procedura de inmormantare si care sunt traditiile ce trebuie respectate pentru ca defunctul sa aiba funerarii demne care sa reflecte respectul si consideratia familiei si pritenilor.

Suntem aici pentru dumneavoastra oricand considerati ca aveti nevoie de sustinere din partea profesionistilor in domeniul serviciilor funerare!

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna!
Suntem online, cu ce te putem ajuta?
Call Now Button