Servicii Funerare Sector 3

In acest moment dificil si dureros pentru tine, firma de servicii funerare ANIMA te va ajuta cu tot ce tine de inmormantarea unei persoane dragi, cu demnitate si la un pret accesibil. Noi iti oferim asistenta completa si pachete de servicii funerare in sectorul 3 pentru organizarea unei inmormantari decente sau de lux pentru cel decedat.

Diferenta din ajutorul de inmormantare revine in posesia familiei, in functie de pachetul ales, daca se achita cu talonul de pensie

Pachet Standard
Domiciliu

4500 lei
(TVA inclus)

 • Diferenta de 3067 lei revine familiei din ajutorul de inmormantare (ajutorul de deces este 7567lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Serviciu manipulare
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Pachet Standard
Spital

3150 lei
(TVA inclus)

 • Diferenta de 4417 lei revine familiei din ajutorul de inmormantare (ajutorul de deces este 7567 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Serviciu manipulare
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Pachet Complet
Domiciliu

7567 lei
(TVA inclus)

 • Se achita integral cu talonul de pensie - fara alte costuri suplimentare (ajutorul de deces este 7567 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Pachete parastas 12 buc.
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Anima Funerare ofera servicii complete si asistenta in organizarea unei inmormantari, incinerare si comemorare pe intreg teritoriul sectorului 3 din Bucuresti. Preturile firmei noastre de servicii funerare sunt definitive si nu exista taxe ascunse sau neprevazute.

Serviciile funerare de care poti beneficia in sectorul 3 din Bucuresti includ:

Facem toate demersurile necesare pentru a te ajuta sa intri in posesia certificatului de deces, dar si ajutorul de inmormantare.

Cruci, manere de plastic sau din metal, suruburi cu modele, imbracaminte speciala pentru sicriu etc.

Batiste, esarfe, baticuri, prosoape, candele, lumanari – care se dau in mod normal de pomana.

Foarte importante deoarece sunt metoda de a aduce un ultim omagiu celui ce a trecut în nefiinta.

Acest pas este obligatoriu prin lege si poate fi facut doar de personal specializat asa cum este cel de la casa funerara Anima.

in functie de dorinta familiei.

Un alt pas reglementat prin lege care se poate face doar utilizand masini speciale de catre firme autorizate. Casa funerara Anima poate oferi acest serviciu indiferent de distanta pe care trebuie sa o parcurgem pentru a fi alaturi de dumneavoastra.

Ne ocupam atat de demersurile necesare pentru deplasarea cortegiului funerar, cat si a amenajarii si acoperirii mormantului.

Pregatim atat pachetele pentru pomana, cat si coliva.

Firma  noastra dispune de mijloc de transport specializat pentru transportul defunctului, precum si un frigider pentru depozitarea acestuia. De aici poti alege un sicriu, o urna, cruce, coroane de flori, buchete, pachete de parastas pregatite in ziua ritualului si alte obiecte funerare.

Sarcina principala a personalului de serviciu, intr-o zona atat de delicata precum serviciul funerar pentru populatie, este sa respecte toate traditiile unei inmormantari crestine si sa asigure o inmormantare sau o incinerare decenta si respectuoasa a decedatului.

Firma noastra de pompe funebre are o vasta experienta si de aceea, ofera o gama completa de servicii funerare, fiind una dintre putinele firme de servicii funerare pe raza sectorului 3 care ofera servicii funerare complete pentru toate buzunarele.

Suntem aici pentru toti locuitorii sectorului 3 din Bucuresti de pe strazile:
Titan, Balta Alba, Baba Novac, Bobocica, Bulevardul Unirii, Bulevardul Basarabia, Bulevardul Chisinau, Burebista, Barajul Dunarii/Lotrului, Calea Calarasilor, Calea Vitan, Campia Libertatii, Camill Ressu, Constantin Brancusi, Centrul Civic, Corneliu Coposu, Codrii Neamtului, Dristor, Dudesti, Decebal, Delea Noua, Diham, Elie Radu, Energeticienilor, Fizicienilor, Ilioara, 1 Decembrie 1918, 23 August, Jean Steriadi, Liviu Rebreanu, Mihai Bravu, Morarilor, Matei Ambrozie, Macaralei, Maior Ion Coravu, Mircea Voda, Matei Voievod, Matei Basarab, Minis, Nerva Traian, Nicolae Grigorescu, Novaci, Ozana, Octavian Goga, Piata Muncii, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Prevederii, Potcoava, Racari, Salajan, Strada Ramnicu Sarat/Ramnicu Valcea, Soseaua Garii Catelu, Strada Traian, Theodor Pallady, Trapezului, Vitan.

Pompe Funebre Sector 3

Cand oamenii se confrunta cu pierderea cuiva drag, este de obicei o experienta foarte dificila, insotita de soc, capacitate redusa de a mai reactiona, pierderea logicii si a judecatii.

In acest caz, ai nevoie de o firma de pompe funebre ca Anima, care are o experienta de multi ani in servicii funerare, exercitandu-si cu profesionalism experienta.

Serviciile de urgenta sunt primele care trebuie contactate in cazul in care cineva a murit. Aici este inclusa si firma de servicii funerare care trebuie chemata pentru a efectua cele necesare si pentru a transporta in conditii speciale decedatul, la locul de depozitare.

Biserica traditionala

Inainte de a fi transportat, corpul decedatului va fi pregatit pentru inmormantare. Rudele nu trebuie sa aleaga pachetele dorite in graba, ci trebuie doar sa ia masuri urgente si sa apeleze la o firma specializata de servicii funerare de pe raza sectorului 3, cum este Anima.

De asemenea, va trebui sa alegi daca decedatul va fi inmormantat in pamant sau incinerat. In functie de aceasta alegere, se aleg si pachetele de servicii.

Servicii funerare complete de la Anima
firma de pompe funebre pentru sector 3, Bucuresti

Specialistii de la casa funerara Anima sunt pregatiti sa se implice in pregatirea ceremoniei funerare in orice etapa, pentru a oferi acompaniament complet sau partial. Contacteaza-ne pentru a putea comanda o organizare complexa a inmormantarii, care include toate tipurile de asistenta – de la prima consultare pana la pregatirea comemorarii; asistenta in rezolvarea oricaror probleme legate de selectarea si cumpararea unui loc de inmormantare intr-unul din cimitirele capitalei; organizarea incinerarii, inclusiv comandarea unei sali funerare pentru un serviciu funerar civil si pregatirea tuturor accesoriilor necesare.

Suna Acum - Program Non Stop
Pentru oferta personalizata si preturi competitive, contacteaza-ne acum!
Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna!
Suntem online, cu ce te putem ajuta?
Call Now Button