Servicii Funerare Sector 2

Firma de servicii funerare Anima din Bucuresti este aici pentru a te ajuta sa alegi solutia potrivita la pretul potrivit, fara intermediari si comisioane, pe tot teritoriul sectorului 2. Alegandu-i direct pe profesionisti vei economisi considerabil. Daca nu ne crezi, verifica preturile firmei mai jos. 

Diferenta din ajutorul de inmormantare revine in posesia familiei, in functie de pachetul ales, daca se achita cu talonul de pensie

Pachet Standard
Domiciliu

3350 lei
(TVA inclus)

 • Diferenta de 2745 lei revine familiei din ajutorul de inmormantare (ajutorul de deces este 6095 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Serviciu manipulare
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Pachet Standard
Spital

2150 lei
(TVA inclus)

 • Diferenta de 3945 lei revine familiei din ajutorul de inmormantare (ajutorul de deces este 6095 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Serviciu manipulare
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Pachet Complet
Domiciliu

6095 lei
(TVA inclus)

 • Se achita integral cu talonul de pensie - fara alte costuri suplimentare (ajutorul de deces este 6095 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Pachete parastas 12 buc.
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Agentia funerara Anima iti pune la dispozitie sapte pachete traditionale principale funerare, precum si alte servicii funerare. Agentii firmei te vor ajuta in acest moment dificil pentru tine. Vor face tot ce le sta in putinta pentru a indeparta o parte din povara care a cazut pe umerii tai. Iata ce iti poate oferi firma de pompe funebre in sectorul 2.

Serviciile funerare de care poti beneficia in sectorul 2 din Bucuresti includ:

Facem toate demersurile necesare pentru a te ajuta sa intri in posesia certificatului de deces, dar si ajutorul de inmormantare.

Cruci, manere de plastic sau din metal, suruburi cu modele, imbracaminte speciala pentru sicriu etc.

Batiste, esarfe, baticuri, prosoape, candele, lumanari – care se dau in mod normal de pomana.

Foarte importante deoarece sunt metoda de a aduce un ultim omagiu celui ce a trecut în nefiinta.

Acest pas este obligatoriu prin lege si poate fi facut doar de personal specializat asa cum este cel de la casa funerara Anima.

in functie de dorinta familiei.

Un alt pas reglementat prin lege care se poate face doar utilizand masini speciale de catre firme autorizate. Casa funerara Anima poate oferi acest serviciu indiferent de distanta pe care trebuie sa o parcurgem pentru a fi alaturi de dumneavoastra.

Ne ocupam atat de demersurile necesare pentru deplasarea cortegiului funerar, cat si a amenajarii si acoperirii mormantului.

Pregatim atat pachetele pentru pomana, cat si coliva.

Din pacate, moartea vine cel mai adesea in mod neasteptat si aduce sentimente de durere, anxietate si tristete. In astfel de cazuri, cu greu ai puterea si dorinta de a te angaja in activitati organizationale pentru inmormantarea persoanei dragi. Prin urmare, cea mai sigura alegere este sa ai incredere in firma de pompe funebre Anima pentru a organiza inmormantarea asa cum se cuvine.

Agentia funerara Anima ofera servicii complete si organizarea atat a inmormantarii, cat si a ritualurilor invecinate, a memorialului si a serviciilor comemorative. Pe langa inmormantare, exista si posibilitatea incinerarii.

Credem ca rudele si familia decedatului ar trebui sa fie alaturi de cel decedat pentru ultima data si sa nu piarda timpul si nervii inutil in activitatile organizatorice si administrative.

De aceea, firma noastra este angajata in organizarea completa a inmormantarii, de la eliberarea certificatului de deces pana obtinerea locului de veci, transportul, asezarea sicriului in groapa si organizarea parastasului.

Suntem aici pentru toti locuitorii sectorului 2 din Bucuresti de pe strazile:
Avrig, Armeneasca, Andronache, Barbu Vacarescu, Baicului, Bulevardul Carol I, Bulevardul Chisinau, Bulevardul Dacia, Batistei, Colentina, Coltei, Calea Mosilor, Doamna Ghica, Dimitrov, Delfinului, Dobroesti, Ferdinand, Fainari, Fundeni, Foisorul de Foc, Grigore Moisil, Gradina Icoanei, Gheorghe Titeica, Iancului, Iulia Hasdeu, Jean Louis Calderon, Lacul Tei, Lizeanu, Mihai Eminescu, Maica Domnului, Maria Rosetti, Obor, Pantelimon, Polona, Pache Protopopescu, Petricani, Popa Petre, Piata Gemenii, Rosetti, Radovanu, Ritmului, Soseaua Stefan cel Mare, Socului, Strada Tunari, Teiul Doamnei, Vatra Luminoasa, Vasile Lascar, Viitorului, Vergului, Vasile Bacila.

Pompe Funebre Sector 2

Scopul firmei de pompe funebre Anima este sa elimine cel putin o parte din povara rudelor decedatului, astfel incat, rudele sa poata fi alaturi de el in ultima sa calatorie pe pamant. Anima ofera servicii complete si organizarea unei inmormantari corespunzatoare, cu toate activitatile incluse. Firma noastra de servicii funerare are multi ani de experienta in organizarea si efectuarea de inmormantari, incinerari, slujbe de pomenire si ritualuri. Actionam rapid si eficient, cu atentie la detalii si cu deplin respect si stima pentru solicitarile rudelor decedatului.

Suntem disponibili non-stop pentru servicii funerare in sectorul 2 din Bucuresti, asa ca nu ezita sa ne contactezi.

Biserica traditionala

Organizarea unei inmormantari cu Anima
firma de servicii funerare pentru sector 2, Bucuresti

Firma noastra ofera consultatii complete rudelor, in cazul in care acestia nu sunt pe deplin familiarizati cu procesul de desfasurare a unei inmormantari, emiterea actelor administrative necesare, precum si achizitionarea unui loc de inmormantare.

Consultantii firmei de servicii funerare sector 2 te vor informa despre toate intrebarile si momentele neclare, astfel incat sa poti face cea mai informata alegere posibila cu privire la inmormantarea persoanei dragi.

Anima ofera, de asemenea, informatii despre gama completa de produse necesare unei inmormantari, iar aici sunt incluse accesorii funerare, precum alegerea unui sicriu, alegerea unei cruci, urna daca se doreste incinerarea, flori, coroane de flori, parastas etc.

Firma de pompe funebre Anima din sectorul 2, Bucuresti, ofera atat sicrie solide de lux din MDF si lemn, cat si PAL obisnuit si placi de fibra la preturi accesibile. De asemenea, ofera o gama larga de urne din metal, ceramica, marmura si lemn la preturi accesibile conform dorintei familiei.

Aici, ar trebui mentionat ca procedura pentru incinerare este mult mai complexa decat inhumarea clasica si poate dura mai mult.

Anima ofera coroane de doliu din flori proaspete, realizate cu mare gust de florarii profesionisti. Prin flori si coroane de flori, iti exprimi recunostinta pentru viata si faptele oamenilor care ti-au fost apropiati. Agentia funerara Anima poate oferi o coroana de doliu pentru ritualuri, la adresa specificata de tine si la un anumit moment. Poti vedea cateva din aranjamentele noastre florale oferite in sectorul 2 aici.

Pentru parastas, produsele sunt intotdeauna proaspete si pot fi pregatite atat pentru distribuire in cutii, cat si pe farfurii.

Organizarea unei inmormantari nu este usoara, mai ales, daca tii cont de durerea care ii cuprinde pe cei din familia decedatului. Tocmai din cauza acestor emotii care persista constant, ar fi mai bine sa incredintezi sarcina inmormantarii unor profesionisti ca noi, pentru orice inmormantare in sectorul 2.

Avand incredere in firma de pompe funebre Anima, alege un partener de incredere care iti va fi alaturi in momentele dificile si te va ajuta sa te concentrezi asupra pregatirii si inmormantarii decedatului, astfel incat sa ii poti face toate pregatirile necesare in cel mai bun mod, plecarii din aceasta lume.

Fiecare moarte este surprinzatoare, asa ca poti conta pe Anima pentru a pregati rapid, chiar si in aceeasi zi, o inmormantare.

Suna Acum - Program Non Stop
Pentru oferta personalizata si preturi competitive, contacteaza-ne acum!
Call Now Button
Trimite
Raspuns rapid
Vrei sa iti trimitem Oferta Personalizata direct pe WhatsApp?
Powered by