Servicii Funerare Sector 6

Ai incredere doar in agentiile funerare licentiate, cu experienta si calificari dovedite, cu preturi transparente afisate si o atitudine profesionala fata de nevoile tale. Firma de servicii funerare ANIMA are experienta, cunostinte, licenta, profesionalism si poti avea incredere in noi pentru toate nevoile tale din sectorul 6. Un bun agent funerar se distinge prin cunostintele sale profesionale aprofundate si nu exista nicio intrebare la care sa nu poata raspunde.

Diferenta din ajutorul de inmormantare revine in posesia familiei, in functie de pachetul ales, daca se achita cu talonul de pensie

Pachet Standard
Domiciliu

4500 lei
(TVA inclus)

 • Diferenta de 3067 lei revine familiei din ajutorul de inmormantare (ajutorul de deces este 7567lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Serviciu manipulare
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Pachet Standard
Spital

3150 lei
(TVA inclus)

 • Diferenta de 4417 lei revine familiei din ajutorul de inmormantare (ajutorul de deces este 7567 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Serviciu manipulare
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Pachet Complet
Domiciliu

7567 lei
(TVA inclus)

 • Se achita integral cu talonul de pensie - fara alte costuri suplimentare (ajutorul de deces este 7567 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Pachete parastas 12 buc.
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Serviciile funerare de care poti beneficia in sectorul 6 din Bucuresti includ:

Facem toate demersurile necesare pentru a te ajuta sa intri in posesia certificatului de deces, dar si ajutorul de inmormantare.

Cruci, manere de plastic sau din metal, suruburi cu modele, imbracaminte speciala pentru sicriu etc.

Batiste, esarfe, baticuri, prosoape, candele, lumanari – care se dau in mod normal de pomana.

Foarte importante deoarece sunt metoda de a aduce un ultim omagiu celui ce a trecut în nefiinta.

Acest pas este obligatoriu prin lege si poate fi facut doar de personal specializat asa cum este cel de la casa funerara Anima.

in functie de dorinta familiei.

Un alt pas reglementat prin lege care se poate face doar utilizand masini speciale de catre firme autorizate. Casa funerara Anima poate oferi acest serviciu indiferent de distanta pe care trebuie sa o parcurgem pentru a fi alaturi de dumneavoastra.

Ne ocupam atat de demersurile necesare pentru deplasarea cortegiului funerar, cat si a amenajarii si acoperirii mormantului.

Pregatim atat pachetele pentru pomana, cat si coliva.

Anima Funerare  iti poate oferi o gama larga de servicii funerare profesionale si de calitate garantata.

Casa noastra funerara urmeaza cu strictete traditiile si obiceiurile religioase, protejeaza demnitatea umana si te poate ajuta sa inmormantezi asa cum iti doresti, persoana care a decedat.

Firma dispune de tehnologii moderne si iti poate oferi pachete de inhumare in functie de bugetul tau. Acesta poate fi unul bugetar sau unul de lux. Alegerea este a ta. Ceea ce este imposibil la alte firme care ofera servicii funerare, la Anima este posibil.

Firma de pompe funebre Anima este deschisa non-stop pentru locuitorii sectorului 6 si ofera o gama completa de servicii funerare.

Contacteaza-ne in orice moment si iti vom da o mana de ajutor in momentele dificile. Suntem constienti de faptul ca pierderea unei persoane dragi este un moment emotional in viata tuturor si impartasim durerea ta.

Suntem aici pentru toti locuitorii sectorului 6 din Bucuresti de pe strazile:
Drumul Taberei, Militari, Apusului, Armata Poporului, Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevardul Timisoara, Crangasi, Calea Giulesti, Constructorilor, Compozitorilor, Ceahlau, Constantin Brancusi, Cartierul Latin, Dreptatii, Dezrobirii, Favorit, Ghencea, Giulesti, Grozavesti, Gorjului, Lujerului, Moghioros, Militari Residence, West Gate, Orizont, Prelungirea Ghencea, Pacii, Preciziei, Regie, Raul Doamnei, Razoare, Romancierilor, Strada Sibiu, Strada Brasov, Strada Valea Oltului, Strada Moinesti, Tricodava, Uverturii, Vasile Milea, Veteranilor, Valea Lunga, Vladeasa, Valea Ialomitei, Virtutii, Valea Cascadelor.

Pompe Funebre Sector 6

Firma de servicii funerare ANIMA este in zona ta si iti va raspunde inevitabil rapid. De asemenea, avem o vasta experienta in domeniul serviciilor funerare, iar echipa noastra se straduieste sa faca fiecare inmormantare la un nivel inalt, satisfacand nevoile fiecarei familii.

Anima – firma de pompe funebre sector 6 se ocupa de o gama completa de servicii funerare in Bucuresti.

Expertii firmei vor organiza ceremonia de adio, incinerarea sau inmormantarea – in functie de nevoile si dorintele tale.

Anii de experienta le permit angajatilor sa iti gaseasca rezolvare in toate problemele legate de furnizarea de servicii funerare asa ca nu ezita sa ne contactezi.

Biserica traditionala

Apeland la firma de servicii funerare Anima pentru ajutor cu un deces, vei primi cele mai bune servicii si preturi corecte din sectorul 6.

Realizam cu mandrie si compasiune organizarea si implementarea completa a inmormantarilor si ceremoniilor de doliu. De asemenea oferim pachete funerare diferite in functie de cerintele tale cat si tot ceea ce ai nevoie pentru a pregati si efectua servicii de pomenire pentru cei dragi.

Servicii funerare complete de la Anima
firma de pompe funebre pentru sector 6, Bucuresti

Casa funerara Anima este lang tine pentru a te ajuta in orice situatie. Vei primi atentie personala, servicii funerare de calitate, fara compromisuri, deoarece suntem furnizorii principali de servicii funerare din sectorul 6. Furnizarea atenta a gamei de servicii funerare si optiuni, satisfac nevoile unice ale fiecarui client.

Scopul firmei noastre este de a oferi familiei tale sustinere deplina si compasiune in aceste vremuri grele. Cu noi vei trece mai usor peste aceasta perioada dificila din viata ta.

Suna Acum - Program Non Stop
Pentru oferta personalizata si preturi competitive, contacteaza-ne acum!
Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna!
Suntem online, cu ce te putem ajuta?
Call Now Button