Servicii Funerare Sector 1

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, specialistii de la casa funerara Anima sunt pregatiti sa iti ofere servicii funerare complete in sector 1,  intr-unul dintre cele mai dificile momentele ale vietii: momentul in care trebuie sa iti iei un ultim ramas bun de la o persoana draga.

Diferenta din ajutorul de inmormantare revine in posesia familiei, in functie de pachetul ales, daca se achita cu talonul de pensie

Pachet Standard
Domiciliu

3350 lei
(TVA inclus)

 • Diferenta de 2745 lei revine familiei din ajutorul de inmormantare (ajutorul de deces este 6095 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Serviciu manipulare
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Pachet Standard
Spital

2150 lei
(TVA inclus)

 • Diferenta de 3945 lei revine familiei din ajutorul de inmormantare (ajutorul de deces este 6095 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Serviciu manipulare
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Pachet Complet
Domiciliu

6095 lei
(TVA inclus)

 • Se achita integral cu talonul de pensie - fara alte costuri suplimentare (ajutorul de deces este 6095 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Pachete parastas 12 buc.
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Serviciile funerare de care poti beneficia in sectorul 1 din Bucuresti includ:

Facem toate demersurile necesare pentru a te ajuta sa intri in posesia certificatului de deces, dar si ajutorul de inmormantare.

Cruci, manere de plastic sau din metal, suruburi cu modele, imbracaminte speciala pentru sicriu etc.

Batiste, esarfe, baticuri, prosoape, candele, lumanari – care se dau in mod normal de pomana.

Foarte importante deoarece sunt metoda de a aduce un ultim omagiu celui ce a trecut în nefiinta.

Acest pas este obligatoriu prin lege si poate fi facut doar de personal specializat asa cum este cel de la casa funerara Anima.

in functie de dorinta familiei.

Un alt pas reglementat prin lege care se poate face doar utilizand masini speciale de catre firme autorizate. Casa funerara Anima poate oferi acest serviciu indiferent de distanta pe care trebuie sa o parcurgem pentru a fi alaturi de dumneavoastra.

Ne ocupam atat de demersurile necesare pentru deplasarea cortegiului funerar, cat si a amenajarii si acoperirii mormantului.

Pregatim atat pachetele pentru pomana, cat si coliva.

Pentru a-ti putea oferi servicii funerare de cea mai buna calitate, am gandit pentru tine 3 pachete de servicii care raspund chiar si celor mai exigente cereri: Pachetul Standard Domiciliu, Pachetul Simplu Spital si Pachetul Complet Domiciliu.

In functie de necesitatile dumneavoastra si de ceea ce va doriti pentru a marca acest moment, suntem siguri ca avem solutiile potrivite.

Echipa noastra de profesionisti in domeniul serviciilor funerare este complet pregatita pentru a raspunde tuturor nevoilor dumneavoastra. 

Suntem aici pentru toti locuitorii sectorului 1 din Bucuresti de pe strazile:
Aviatiei, Aviatorilor, Aurel Vlaicu, Amzei, Aerogarii, Alexandru Ioan Cuza, Bucurestii Noi, Baneasa, Banu Manta, Bazilescu, Buzesti, Berzei, Burileanu, Beller, Bizet, Bulevardul Marasti, Calea Grivitei, Calea Floreasca, Calea Victoriei, Calea Dorobantilor, Casin, Clucerului, Ciuperca, Constantin Prezan, Cartierul Francez, Damaroaia, Dorobanti, Dinicu Golescu, Dimitrie Pompeiu, Expozitiei, Fantana Miorita, Ficusului, Gara de Nord/Basarab, Glinka, Gloriei, Gheorghe Ionescu Sisesti, Herastrau, Ion Mihalache, 1 Mai, Ion Mincu, Iancu de Hunedoara, Iancu Nicolae, I. L. Caragiale, I. G. Duca, Ion Ionescu de la Brad, Ion Campineanu, Jiului, Jandarmeriei, Kiseleff, Lascar Catargiu, Magheru, Mircea Vulcanescu, Matache, Maresal Averescu, Mendeleev, Nordului, Nicolae Caramfil, Nicolae Titulescu, Odaii, Primaverii, Plevnei, Poligrafiei, Pajura, Perla, Piata Romana, Piata Domenii, Piata Chibrit, Popisteanu, Popa Tatu, Straulesti, Stirbei Voda, Smaranda Braescu, Somesul Rece, Schitu Magureanu, Muzeul Zambaccian, Poet Andrei Muresan, Turda, George Enescu, Verdi, Witing.

Pompe Funebre Sector 1

Indiferent ca trecerea in nefiinta se petrece acasa sau la spital, ziua sau in mijlocul noptii, in Bucuresti sau in imprejurimi, casa funerara Anima iti asigura ajutor specializat pentru a face fata acestei situatii neplacute. Pentru ca stim ca in astfel de momente ultimul lucru pe care vrei sa il faci este sa iei decizii cu privire la aspecte ce par extrem de triviale, serviciile funerare oferite de noi includ toate demersurile necesare pentru buna desfasurare a inmormantarii si a parastasului. Mai mult, pentru pomana de 40 de zile si nu numai poti conta tot pe ajutorul nostru.

Suntem disponibili non-stop pentru servicii funerare in sectorul 1 din Bucuresti, asa ca nu ezita sa ne contactezi.

Biserica traditionala

Intrebari frecvente despre serviciile noastre funerare din sectorul 1 Bucuresti

Decesul oricarei persoane trebuie constatat de catre un medic. Acesta poate avea orice specializare, inclusiv medic de familie, insa nu trebuie sa fie mediul de familie al persoanei decedate. 

Eliberarea certificatului se face dupa examinarea corpului raposatului. Daca acesta constata nereguli in ceea ce priveste cauza mortii sau aceasta nu este cunoscuta, medicul are obligatia de a anunta organele judiciare pentru realizarea unei autopsii care sa ajute la determinarea cauzei mortii. 

Dupa ce medicul a constatat decesul si a eliberat certificatul constatator, persoana care doreste sa obtina certificatul de deces trebuie sa inregistreze acest certificat la primarie sau la starea civila. Abia aici se va elibera certificatul oficial de deces.

In momentul de fata, in Romania beneficiaza de ajutor de inmormantare urmatoarele categorii de persoane:

pensionari
asigurati social
someri
angajati

Ajutorul de inmormantare poate fi incasat de o singura persoana care trebuie sa apartina uneia dintre urmatoarele categorii:

ruda de gradul I a decedatului: sot/sotie, copil, parinte
ruda de gradul II sau mai mult a decedatului: nepot, stranepot, unchi, matusa, verisor etc
tutorele legal al decedatului
terta persoana care dovedeste ca a suportat cheltuielile cu inmormantarea.

In functie de dorintele familiei indoliate, ajutorul de deces in valoare de 5429 lei poate acoperi integral sau partial costurile inmormantarii. Pentru mai multe detalii, consultati pachetele de servicii ale casei funerare Anima pentru sectorul 1 din Bucuresti.

Ajutorul de inmormantare se achita in termen de 3 zile de la depunerea tuturor actelor necesare la institutiile statului abilitate. 

In Romania, ajutorul de inmormantare se acorda mai multor categorii sociale. 

In cazul pensionarilor si a asiguratilor social, ajutorul de inmormantare este acordat de catre casa de pensii. 

In cazul somerilor, ajutorul de inmormantare este asigurata de instituta care se ocupa de bugetul asigurarilor de somaj. 

In cazul angajatilor, ajutorul de deces poate fi acordat de angajator, in special in cazul companiilor mari, care ulterior recupereaza fondurile de la stat sau direct de catre autoritatile locale. 

In cazul decesului unui pensionar ai nevoie de urmatoarele acte:

talonul de pensie in original
actul de identitate al solicitantului
cerere tipizata
certificatul de deces in original
dovada ca au fost suportate cheltuielile cu inmormantarea constand fie in facturile aferente, fie intr-o declaratie notarila pe propria raspundere.

Imbalsamarea este un procedeu realizat asupra tuturor persoanelor decedate care are rolul de a opri procesul de putrefactie. Ea ajuta la conservarea cadavrelor si este obligatorie prin lege.

Imbalsamarea implica proceduri si substante speciale si poate fi realizata doar de catre personal calificat si autorizat. 

Imbalsamarea este un serviciu inclus in toate pachetele casei funerare Anima. 

Da, incinerarea este legala în Romania.

Indiferent de metoda pe care o alegeti pentru a duce pe ultimul drum persoana draga pe care ati pierdut-o, sicriul este obligatoriu. 

In cazul incinerarii se achizitioneaza un sicriu special, din material inflamabil, care va arde complet. 

Pentru orice alta intrebare sau nelamurire, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii de la casa funerara Anima sunt aici pentru tine, iar impreuna vom trece cu bine peste acest punct de restriste din viata. 

Suna Acum - Program Non Stop

Pentru oferta personalizata si preturi competitive, contacteaza-ne acum!
Call Now Button
Trimite
Raspuns rapid
Vrei sa iti trimitem Oferta Personalizata direct pe WhatsApp?
Powered by