Servicii Funerare Sector 5

Inmormantarea este un ritual traditional care onoreaza memoria decedatului si, in acelasi timp, ajuta rudele sa-si ia ramas bun de la el si sa accepte faptul mortii sale. In acest moment fatidic pentru tine, firma de servicii funerare ANIMA va face tot ce este necesar, fara a te ingrijora mai mult in durerea ta. Angajatii firmei inteleg pe deplin cat de dificil si adesea, devastator este sa iti iei la revedere de la o persoana draga, asa ca sunt empatici si interventia lor este intotdeauna delicata si prompta.

Diferenta din ajutorul de inmormantare revine in posesia familiei, in functie de pachetul ales, daca se achita cu talonul de pensie

Pachet Standard
Domiciliu

4500 lei
(TVA inclus)

 • Diferenta de 3067 lei revine familiei din ajutorul de inmormantare (ajutorul de deces este 7567lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Serviciu manipulare
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Pachet Standard
Spital

3150 lei
(TVA inclus)

 • Diferenta de 4417 lei revine familiei din ajutorul de inmormantare (ajutorul de deces este 7567 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Serviciu manipulare
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Pachet Complet
Domiciliu

7567 lei
(TVA inclus)

 • Se achita integral cu talonul de pensie - fara alte costuri suplimentare (ajutorul de deces este 7567 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Pachete parastas 12 buc.
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Se stie ca in vremuri de durere, cuvintele nu sunt de folos, iar sprijinul este de nepretuit. Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel decedat si pe tine sa te ajute sa faci fata durerii. Pastreaza-ti calmul si contacteaza firma de servicii funerare Anima pentru sfaturi. Iti vom oferi informatii detaliate si competente.

Moartea este sfarsitul logic al intregii vieti si, atunci cand apare, trebuie sa o accepti ca pe o parte naturala a vietuirii pe pamant. Pierderea unei persoane dragi nu este niciodata usoara, dar este inevitabila. Prin urmare, atunci cand apare, trebuie sa stii ce ai de facut. Daca nu stii, te ajuta firma noastra de pompe funebre pe intreg teritoriul sectorului 5.

Serviciile funerare de care poti beneficia in sectorul 5 din Bucuresti includ:

Facem toate demersurile necesare pentru a te ajuta sa intri in posesia certificatului de deces, dar si ajutorul de inmormantare.

Cruci, manere de plastic sau din metal, suruburi cu modele, imbracaminte speciala pentru sicriu etc.

Batiste, esarfe, baticuri, prosoape, candele, lumanari – care se dau in mod normal de pomana.

Foarte importante deoarece sunt metoda de a aduce un ultim omagiu celui ce a trecut în nefiinta.

Acest pas este obligatoriu prin lege si poate fi facut doar de personal specializat asa cum este cel de la casa funerara Anima.

in functie de dorinta familiei.

Un alt pas reglementat prin lege care se poate face doar utilizand masini speciale de catre firme autorizate. Casa funerara Anima poate oferi acest serviciu indiferent de distanta pe care trebuie sa o parcurgem pentru a fi alaturi de dumneavoastra.

Ne ocupam atat de demersurile necesare pentru deplasarea cortegiului funerar, cat si a amenajarii si acoperirii mormantului.

Pregatim atat pachetele pentru pomana, cat si coliva.

Inmormantarea unei rude este un proces care necesita mult timp si o buna organizare. Din acest motiv, multi oameni apeleaza la serviciile noastre funerare pentru ca prin experienta si profesionalismul nostru, se asigura ca inmormantarea se va desfasura cum trebuie si pasnic.

Acest lucru ne ofera ocazia sa ne ocupam de problemele organizatorice si administrative, iar tu sa te concentrezi pe partea emotionala a problemei, de a-ti lua un „La revedere” final si de a-ti aminti de toate momentele minunate pe care le-ati trait impreuna.

Firma de servicii funerare Anima este autorizata pentru aceasta activitate. Nu orice firma poate oferi servicii funerare competente. Este necesara o anumita licenta din partea municipalitatii pentru ca o firma funerara sa efectueze lucruri precum transportul decedatului, plasarea acestuia intr-un mormant si asa mai departe.

Daca o astfel de firma nu are licenta necesara, nu poti avea incredere in calitatea serviciului pe care il ofera si poti fi sigur ca nu poate intreprinde pe deplin o inmormantare.

Suntem aici pentru toti locuitorii sectorului 5 din Bucuresti de pe strazile:
Antiaeriana, 13 Septembrie, Bulevardul Natiunile Unite, Bulevardul Eroii Sanitari, Buzoieni, Barca, Cotroceni, Calea Rahovei, Calea Ferentari (Prelungirea), Cismigiu, Drumul Sarii, Eroilor, Eroii Sanitari, George Cosbuc, Humulesti, Izvor, Ilina, Margeanului, Mihail Kogalniceanu, Magurele, Marriott, Malcoci, Nasaud, Panduri, Plevnei, Pecineaga, Petre Ispirescu, Pucheni, Rahova, Regina Maria, Regina Elisabeta, Soseaua Alexandriei, Splaiul Independentiei, Soseaua Viilor, Sebastian, Soseaua Salaj, Spatarul Preda, Strada Teius, Strada Uranus, Stefan Odobleja, Trafic Greu, Zetari.

Pompe Funebre Sector 5

Bucuresti, fiind cel mai mare oras din Romania, detine in mod logic cele mai multe firme de servicii funerare. Insa, firma de pompe funebre Anima ofera o gama larga de optiuni si servicii pentru sectorul 5, si o poti gasi in apropierea ta.

Concurenta serioasa, de asemenea, ne ambitioneaza constant sa oferim servicii de o calitate impecabila, servicii imbunatatite semnificativ, iar acest lucru te poate asigura ca poti conta pe noi in orice moment.

Firma noastra ofera servicii complete de inmormantare, mai exact pachete de inhumare, cum ar fi Pachet Standard Domiciliu, Pachet Simplu Spital, Pachet Complet Domiciliu, Pachet Pensionari, Pachet Premium, Pachet ANIMA, Pachet Incinerare, in functie de capacitatile tale financiare.

Biserica traditionala

Poti conta pe un serviciu de calitate complet, care include selectarea si livrarea unui sicriu, livrarea de flori, coroane de flori, realizarea necrologiilor, cruce, organizarea de slujbe de pomenire si alte ceremonii comemorative, documente necesare, transportul decedatului, incinerarea si altele.

Prin serviciile funerare oferite vei putea recunoaste cu adevarat calitatea profesionala a casei funerare Anima. Scopul nostru este ca tu sa poti obtine tot ceea ce este necesar pentru o inmormantare dintr-un singur loc. Acest lucru iti va economisi timpul, efortul si mai ales banii.

Ce contine un pachet funerar de la Anima
firma de pompe funebre pentru sector 5, Bucuresti?

De exemplu, Pachetul Anima este oferit la un pret avantajos. Se achita integral cu talonul de pensie +1100 lei (ajutorul de deces fiind de 5429 lei). In cadrul acestui pachet vei primi sicriu si accesorii, servicii complete de la preluarea decedatului de la locul decesului, pana la serviciul de manipulare capela si cimitir, parastase si articole funerare care includ prosoape, batiste, iconite, doliu, pachete parastas, colive, colaci, vin, candela de veghe, o coroana de flori naturale.

Suna Acum - Program Non Stop
Pentru oferta personalizata si preturi competitive, contacteaza-ne acum!
Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna!
Suntem online, cu ce te putem ajuta?
Call Now Button