Servicii Funerare Ilfov

Scopul agentiei funerare pentru Ilfov – ANIMA, este sa fie alaturi de tine in cel mai dificil moment din viata ta. Realizarea firmei este masurata de satisfactia clientilor, loialitatea si calitatea serviciilor oferite. Reputatia curata pe care o pastram de mult timp, este dovada profesionalismului de care dam dovada. Cu ajutorul firmei noastre de servicii funerare Ilfov iti poti lua adio de la cei dragi cu demnitate si respect, conform dorintelor si traditiilor tale.

Diferenta din ajutorul de inmormantare revine in posesia familiei, in functie de pachetul ales, daca se achita cu talonul de pensie

Pachet Standard
Domiciliu

3350 lei
(TVA inclus)

 • Diferenta de 2745 lei revine familiei din ajutorul de inmormantare (ajutorul de deces este 6095 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Serviciu manipulare
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Pachet Standard
Spital

2150 lei
(TVA inclus)

 • Diferenta de 3945 lei revine familiei din ajutorul de inmormantare (ajutorul de deces este 6095 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Serviciu manipulare
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Pachet Complet
Domiciliu

6095 lei
(TVA inclus)

 • Se achita integral cu talonul de pensie - fara alte costuri suplimentare (ajutorul de deces este 6095 lei)
 • Sicriu si accesorii incluse
 • Transport inclus
 • Pachete parastas 12 buc.
 • Vezi tot ce cuprinde acest pachet

Firma de servicii funerare Anima planifica si organizeaza ceremonii funerare, atat in Ilfov, cat si in zonele limitrofe. Datorita momentului delicat si dificil din viata ta, muncitorii firmei de pompe funebre lucreaza non-stop, atat in weekend, cat si de sarbatori.

Serviciile funerare de care poti beneficia in Ilfov includ:

Facem toate demersurile necesare pentru a te ajuta sa intri in posesia certificatului de deces, dar si ajutorul de inmormantare.

Cruci, manere de plastic sau din metal, suruburi cu modele, imbracaminte speciala pentru sicriu etc.

Batiste, esarfe, baticuri, prosoape, candele, lumanari – care se dau in mod normal de pomana.

Foarte importante deoarece sunt metoda de a aduce un ultim omagiu celui ce a trecut în nefiinta.

Acest pas este obligatoriu prin lege si poate fi facut doar de personal specializat asa cum este cel de la casa funerara Anima.

in functie de dorinta familiei.

Un alt pas reglementat prin lege care se poate face doar utilizand masini speciale de catre firme autorizate. Casa funerara Anima poate oferi acest serviciu indiferent de distanta pe care trebuie sa o parcurgem pentru a fi alaturi de dumneavoastra.

Ne ocupam atat de demersurile necesare pentru deplasarea cortegiului funerar, cat si a amenajarii si acoperirii mormantului.

Pregatim atat pachetele pentru pomana, cat si coliva.

Mai devreme sau mai tarziu in viata unei persoane, vine un moment in care trebuie sa faca fata mortii unei persoane dragi.

Nu este o experienta placuta si nu poate fi, dar pana la urma este o parte a vietii pe care trebuie sa o accepti. Intr-un astfel de moment, multe ganduri diferite trec prin capul tuturor, dar in primul rand, trebuie sa te gandesti cum sa faci inmormantarea intr-un mod demn.

Nu toata lumea este familiarizata cu procedura de efectuare a unei inmormantari, si chiar daca ai experienta in acest sens, Anima Funerare ramane in continuare cea mai buna optiune pentru ca tu sa treci mai usor peste acest necaz.

Multi oameni apeleaza la serviciile noastre pentru zona Ilfov, deoarece firma are experienta necesara pentru a organiza o inmormantare cu toate elementele si ritualurile necesare.

Desi intr-un astfel de moment nimeni nu s-ar gandi sa compare preturile si serviciile, este important sa stii la ce firma apelezi, pentru a nu primi un serviciu slab care ar lasa o amprenta neplacuta pe ultimul drum al celui drag. 

Suntem aici pentru toti locuitorii din Ilfov si zonele limitrofe:
Afumati, Buftea, Burias, Caciulati, Caldararu, Catelu, Cernica, Chiajna, Chitila, Ciofliceni, Ciolpani, Ciorogarla, Clinceni, Copaceni, Corbeanca, Cornetu, Cozieni, Creata, Cretesti, Cretuleasca, Dascalu, Darasti, Darvari, Dimieni, Dobroesti, Domnesti, Dragomiresti Deal / Vale, Dudu, Dumbraveni, Dumitrana, Fundeni, Gagu, Ganeasa, Ghermanesti, Glina, Gradistea, Gruiu, Islaz, Izvorani, Jilava, Lipia, Luparia, Manolache, Magurele, Maineasca, Merii Petchii, Micsunesti Moara, Micsunestii Mari, Moara Domneasca, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Nuci, Odaile, Olteni, Ordoreanu, Ostratu, Otopeni, servicii funerare Pantelimon, Pasarea, Peris, Petrachioaia, Petresti, Piscu, Piteasca, Popesti Leordeni, Posta, Pruni, Rosu, Rudeni, Runcu, Saftica, Silistea Snagovului, Sintesti, Sitaru, Snagov, Surlari, Santu Floresti, Sindrilita, Stefanesti de Jos / Sus, Tamasi, Tancabesti, Tanganu, Tunari, Teghes, Vadu Anei, Vanatori, Varteju, Vidra, Vladiceasca, Voluntari, Zurbaua.

Pompe Funebre Ilfov

Firma de pompe funebre Anima ofera un pachet complet de servicii pentru o inmormantare in Ilfov, care include livrarea unui sicriu, flori, coroane de flori, organizarea unei ceremonii de doliu, pachete parastas, transportul decedatului si orice altceva ar putea avea nevoie familia decedatului.

Daca o firma funerara iti ofera doar unul sau o parte dintre aceste servicii, ai motive sa pui la indoiala calitatea serviciilor oferite. Un alt subiect este ca, daca nu ai un pachet complet de inhumare, ar insemna ca trebuie sa angajezi mai multe firme, ceea ce ar creste semnificativ costul intregii inmormantari.

Biserica traditionala

Este important sa stii ca o inmormantare completa nu este ieftina, mai ales daca vrei sa fie demna de amintirea decedatului. Promisiunile privind preturile mici sunt un motiv de ingrijorare, deoarece acest lucru ar insemna cel mai probabil economii serioase la materiale sau utilizarea celor de calitate slaba.

Firma Anima este autorizata si, de asemenea, ofera preturi transparente pe site, unde poti afla cat va costa intreaga inmormantare si vei fi sigur ca acest lucru nu va afecta calitatea.

Servicii funerare complete de la Anima
firma de pompe funebre pentru Ilfov si zonele limitrofe

Un factor adesea subestimat, este atitudinea angajatilor firmei de servicii funerare fata de rudele decedatului in acest moment dificil pentru ei, si care dezvaluie multe despre ei si despre munca lor.

Functia firmei Anima nu este doar de a organiza inmormantarea unei persoane decedate, ci si de a fi un sprijin pentru rudele sale in acest moment dificil.

De aceea, promisiunea noastra este de a ne apropia cu respectul necesar si abordarea corecta, atat pentru organizarea inmormantarii, cat si pentru rudele care au nevoie de sprijin serios intr-un astfel de moment.

A patruzecea zi este speciala pentru decedati – in aceasta zi Dumnezeu judeca unde va locui sufletul sau pana la a doua venire a lui Hristos, cand Domnul va veni din nou sa judece pe cei vii si pe cei morti.

De aceea, in aceasta zi, biserica a ordonat sa se tina o slujba de pomenire. Comemorarea trebuie facuta la data decesului, nu mai devreme sau mai tarziu. Prima zi este ziua mortii, nu inmormantarea, iar in cele 40 de zile, data mortii este luata in calcul.

In acest caz, firma noastra de servicii funerare ofera pachete cu mancare de dulce sau de post pentru Ilfov si zonele limitrofe.

Suna Acum - Program Non Stop
Pentru oferta personalizata si preturi competitive, contacteaza-ne acum!
Call Now Button
Trimite
Raspuns rapid
Vrei sa iti trimitem Oferta Personalizata direct pe WhatsApp?
Powered by