Cimitire din sectorul 4

Pentru fiecare persoana vine un moment trist in viata, acela in care trebuie sa se desparta de o persoana draga pentru totdeauna. Mai devreme sau mai tarziu toti suntem datori cu o moarte si cand unei persoane dragi ii vine randul, ne simtim coplesiti de tristete. Familia si rudele isi doresc in cele mai multe cazuri sa ofere decedatului o inmormantare pe masura dragostei lor, care sa arate tot respectul si toata pretuirea pe care le-au avut fata de raposat. Astfel sunt cautate cele mai bune cimitire.

Pentru cei care sunt in cautarea unui loc de veci in sector 4, va prezentam cimitirele de care dispuneti in aceasta zona. Firma noastra de pompe funebre va este alaturi de la preluarea decedatului de acasa sau din spital si pana la parastasele ce vor urma inhumarii sale. Va oferim consilierea si sfaturile de care aveti nevoie pentru a depasi cu bine acest moment dureros.

Cimitirul Bellu

Ca si dimensiuni este cel mai mare cimitir din Bucuresti si este unul dintre cele mai cunoscute din tara, primul fiind Cimitirul Vesel de la Sapanta. Cimitirul acesta se intinde pe o suprafata mare de pamant de langa parcul tineretului si a fost infiintat pe locul donat Bucurestiului de catre Barbu Bellu in 1853.

La doar 5 ani din momentul in care a fost primita donatia, cimitirul se deschide doar persoanelor dornice sa fie inmormantate in oaza aceasta de liniste. Mai exact cimitirul devine unul dintre principalele obiective turstice care se pot gasi pe harta Capitalei. Cimitirul se afla pe Calea Serban Voda nr 149.

Cimitirul Bellu cuprinde ramasitele pamantesti ale celor mai importanti fii ai natiunii din ultimele veacuri. Cimitirul Bellu este lacasul persoanelor care au construit Romania, iar elitele tarii isi gasesc in acest loc odihna vesnica dupa o viata care a fost pusa in slujba tarii.

Este lesne de inteles ca fiecare persoana sa isi doreasca un loc aici. Din nefericire locurile de veci in cimitirul Bellu sunt limitate iar costurile de inmormantare aici sunt destul de mari. Insa pentru cei care vor sa aduca un omagiu impresionant persoanei decedate, Bellu este locul perfect.

Cimitirul privat Adormirea Maicii Domnului

Acest cimitir a fost infiintat in 2001 pe baza autorizatiei de constructie eliberata de primarie. Se afla in Bucuresti, in sector 4, pe soseaua Berceni, langa cimitirul Berceni II care apartine statului. Acest cimitir are o suprafata de 7200 m si cuprinde 1600 de locuri de veci formate din 2 parti care sunt despartite de o alee pietonala. Cuprintre 1000 de locuri de veci organizate in 5 figuri cu cate 9 randuri si o capela mortuara.

Accesul se face cu ajutorul unui drum pietonal betonat si accesul la locurile de veci este asigutat de alei mici, betonate, amplasate din doua in doua locuri de veci, deci nu este necesara calcarea mormintelor in drumul spre cel dorit. De asemenea, cimitirul dispune si de o parcare betonata care poate gazdui pana la 10 masini, birou pentru relatii cu publicul si capela, dar si un foisor cu banci si mese pentru privieghi si parastase, o toaleta amenajata, apa curenta si paza non stop.

Acestea sunt doua dintre cele mai importante cimitire din Sectorul 4 in care va puteti alege un loc de veci pentru persoana decedata.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna!
Suntem online, cu ce te putem ajuta?
Call Now Button