Cele mai bune practici in serviciile funerare

Inmormantarile presupun o foarte buna organizare si necesita planificarea detaliata din partea rudelor degedatului motiv pentru care implica numeroase decizii. Toate hotararile care au legatura cu modul optim de organizare a unei inmormantari nu au loc in momente fericite motiv pentru care de cele mai multe ori persoanele implicate aleg sa lucreze cu firme de pompe funebre pentru a nu se ocupa personal de tot.

Sunt multi care nici macar nu mai gasesc energia necesara pentru a face tot ceea ce implica o inmormantare alaturi de parastasul de dupa. Firmele de servicii funerare ofera o gama vasta de servicii si pachete astfel incat persoanele implicate sa nu mai trebuiasca sa se ocupe de absolut nimic, si sa se poata concentra pe durerea si tristetea in care se afla. Serviciile funerare sunt cel mai simplu si mai eficient mod prin care se poate organiza o inmormantare. Totul se va organiza in mod evident in functie de criteriile si dorintele pe care familia defunctului le are. De foarte multe ori se intampla ca firmele de pompe funebre sa se aleaga pe baza unor criterii subiective si anume apropierea fata de casa. Firmele se pot alege si tinand cont de recomandarile pe care celelalte persoane, membrii familiei sau prietenii, le fac. Este recomanda ca inainte de a va decide asupra unei firme de servicii funerare din oras sa cautati pe internet toate informatiile despre ele si sa solicitati parerea persoanelor cunoscute.

Agentii de la firmele de servicii funerare vor intruni mai multe calitati pentru ca serviciile oferite sa fie cele mai bune. Ne referim aici la calitati cum ar fi respectul, capacitatea de a rezolva prompt si eficient toate situatiile neprevazute si desigur, discretia.

Punctualitatea este de asemenea unul dintre cele mai importante detalii, motiv pentru care furnizorii de servicii funerare trebuie sa respecte clientii din punctul acesta de vedere. Se pot intampla foarte multe lucruri neprevazute si daca masina intarzie este foarte posibil ca ora la care are loc inmormantarea sa se decaleze foarte mult, deci preotul poate sa nu mai fie disponibil. In plus, persoanele care sunt prezente la inmormantare pot pleca.

Serviciile funerare pe care fiecare firma le ofera sunt diferite tinand cont in general de pachetul ales de client. Fiecare companie are o serie de pachete in functie de bugetul fiecarei persoane, si va oferi serviciile solicitate de client. Cele mai multe firme de servicii funerare se ocupa de transport, toaletare, cosmetizare, obtinerea actelor de inhumare dar si de pachete si parastase. De asemenea, cei care ofera servicii funerare pun la dispozitia clientului inclusiv siciriul si toate accesoriile sale.

Daca persoana decedata nu are un loc de veci, personalul de la firma de servicii funerare contractat se va ocupa si de aspectul acesta pentru ca munca familiei sa fie diminuata spre zero.

Pachetele funerare standard pot contine sicriul, crucea facuta din lemn, voalul, imbracamintea pentru sicriu, candele, lumanari, prosoape, etc. De obicei cu cat pachetele implica mai multe servicii cu atat pretul va fi mai mare. Pentru ca o inmormantare este un moment sobru este important ca ajutorul de specialitate sa fie oferit cu discretie.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna!
Suntem online, cu ce te putem ajuta?
Call Now Button